Touroperators

Nodig uw deskundige en spontane gids van guidedtoursbyisabelle uit voor een onvergetelijke rondleiding. Aan boord van uw bus, boot, te voet of op de fiets loodst Isabelle uw gezelschap in het Nederlands, Frans, Duits en/of Engels langs toeristische trekpleisters in Nederland. Of uw groep nu bestaat uit werknemers op bedrijfsuitje, congresbezoekers of bezoekers op zakenreis. Uw gids voelt zich thuis in elk gezelschap en vindt altijd de passende toon en niveau voor de gevraagde tour.

Stad, platteland, historie, kunst en architectuur
Geef aan waar de nadruk op moet liggen; architectuur, kunst, geschiedenis, musea of op het culinaire vlak met een proeverij. Als het programma voorziet in een lunch of diner, meld het guidedtoursbyisabelle. Isabelle zoekt een unieke locatie die qua stijl en prijs past bij uw groep. Dankzij inlevingsvermogen, kennis en liefde voor Zuid-Holland weet ze een op maat gesneden authentieke ervaring te creëren.

Met een luisterend oor en oog voor details stelt ze de meest uiteenlopende programma’s samen waarbij ze dankbaar gebruik maakt van haar indrukwekkende netwerk. Improviseren en last minute boekingen zijn haar niet vreemd.

Verder werkt Isabelle samen met een team van professionele gidsen. Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden. The proof of the pudding is in the eating. Voor touroperators gelden prijzen op maat.

Chat openen