Tours op Maat

Zoekt u een bijzonder bedrijfsuitje? U wilt een jubileum of verjaardag op een speciale manier vieren? U gunt uzelf en/of uw gasten een verrassende tour? Geef guidedtoursbyisabelle geheel de vrije hand, of doe een aantal handreikingen.

De mogelijkheden zijn legio; individueel en voor groepen, met de bus, op de fiets, te water of lekker wandelen door de mooiste steden en gebieden in Nederland. Ook een bezoek aan een evenement, overnachtingen en/of speciale arrangementen op bijzondere locaties behoren tot de mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een jeneverproeverij in de jeneverstad Schiedam? Laat een programma samenstellen uit plekken als de glasstad Leerdam of de verrassende zilverstad Schoonhoven. Voor een privétour is Amsterdam ook een mooie bestemming, verken met uw gids onze hoofdstad. De gids verzorgt tours in het Engels, Duits, Frans en uiteraard Nederlands.

Of uw interesses nu liggen op het gebied van architectuur, kunst, geschiedenis, musea of op het culinaire vlak. Bekijk ons land door een andere bril, laat u verrassen en doe een stedentrip in eigen land. Zelfs uw eigen woonplaats verhult verhalen die u waarschijnlijk nog niet kent. Op basis van uw budget, interesses en tijd is er altijd een passend voorstel.

Uw gids haalt u desgewenst af van de Luchthaven Schiphol Amsterdam of Rotterdam/The Hague airport. Of van de trein of uit uw hotel. Wilt u een tour voor een hele dag, halve dag of meerdere dagen, alles is mogelijk. Wilt u een bus, een privé auto, boottocht of een wandeltour? Tal van mogelijkheden voor een geslaagd uitje! Heeft u een bepaald idee en kunt u dit niet direct terug vinden op deze site? Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een compleet voorstel op maat voor u en uw gezelschap.

Chat openen