Over Isabelle

Voor mij staat Rotterdam voor durf, dynamiek, doen. De geschiedenis van deze stad, in combinatie met wederopbouw en hard werken, spreekt voor zich. Met deze eigenschappen zou ik mijzelf ook willen omschrijven. Ruim dertig jaar ben ik er ondernemer en ik woon in – het tegenwoordig hippe – Katendrecht.

Dankzij een Franse moeder en een Rotterdamse vader ben ik tweetalig opgevoed. Deze mix van twee culturen en mijn ervaringen met (internationale) groepen hebben mijn persoonlijkheid gevormd.

In het geven van rondleidingen kan ik al mijn interesses kwijt. Van huis uit ben ik een ‘mensenmens’. Ik geniet van de omgang met mensen uit allerlei culturen en talen zijn mijn passie. Naast Nederlands en Frans kan ik mij uitstekend in het Duits en Engels uitdrukken. Geschiedenis, architectuur en kunst hebben mijn warme belangstelling. Mijn enthousiasme over lokale geschiedenis, historische plekken en architectonische bezienswaardigheden geef ik graag door aan mijn gasten. Als toeristen onze ontmoeting en mijn verhalen meenemen naar huis, is dat voor mij het mooist denkbare souvenir. Ik hoop je te mogen verwelkomen bij Guided Tours by Isabelle.

Chat openen